Thermomix – trzecia ręka w kuchni

Dodane 20 lutego 2014

Staje oto przed nami nie robot kuchenny, nie maszyna a prawdziwy kombajn. Jednym słowem Thermomix.

Kto interesuje się sprzętami kuchennymi ma świadomość, że to ostatni poziom wtajemniczenia robotów kuchennych. Jedni twierdzą, że warto, inni mówią że biorąc pod uwagę cenę to duża przesada. Faktem jest, że horrendalne koszty niejako zmuszają użytkownika do korzystania z tego urządzenia. Nie opłaca się go kupić po to by stał na półce gdzieś w kuchni. Ale ten kto już zacznie używać…nie pożałuje. Sieka, miksuje, podgrzewa, ubija, zagniata. Wszystko w tempie zawstydzającym nawet gospodynie domowe z trzydziestoletnim stażem. Wszystko szybko, czysto i co najważniejsze zdrowo. Dlaczego zdrowo? Część produktów jak na przykład masło możemy przygotować sobie sami z dostępnych w sklepie surowców. Bez chemii bez polepszaczy. Jednym słowem kuchenny cud.

thermomix

Autor: Peter Potrowl, http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Zalety:

  • wszechstronność
  • solidne wykonanie
  • przemyślana obsługa

Wady:

  • cena, cena, cena
  • awaryjność
  • wysokie koszty napraw
Advertise Here

Advertise Here

O Nas:

Recenzjeproduktow.pl to nowoczesny portal, który prezentuje wszystkie produkty jaki można kupić w Polskich sklepach. Kupujemy, testujemy a następnie publikujemy recenzję wraz z opiniami testującego oraz wyszczególnieniem wad oraz zalet. Zasada jest prosta - dosyć bubli oraz naciągania klientów na niepotrzebne produkty. U nas otrzymasz informacje o produkcie bez lokowania produktu i nieuczciwych praktyka marketingowych. Jesteśmy po to aby każdy mógł wydać swoje pieniądze w jak najrozsądniejszy sposób.



Najlepsze polskie drewno