Kwiecień, 2014 - Recenzje Produktów

Kwiecień, 2014

0 (2)(414)

Tagi: , , ,

DKNY NY4332- Zegarek dla eleganckiej kobiety

Dodane 12 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

Zastanawiając się nad tym co możemy zmienić w swoim stylu warto rozważyć kupno zegarka, który będzie odzwierciedlał nasz charakter. Znana firma DKNY od wielu lat oferuje swoim klientom produkty zarówno komfortowe jak i eleganckie. Jednym z modeli ich zegarków jest DKNY NY 4332 dedykowany panią. Jest to zegarek kwarcowy, który zapewnia bardzo dokładne odmierzanie czasu bez najmniejszych pomyłek. Wyróżnia się swoim złotym kolorem, który przeważa w projekcie całego zegarka.

0 (2)(414)

Tarcza natomiast została stworzona w kolorze perłowym. Producent zapewnia nam ogromną wytrzymałość produktu poprzez zastosowanie szkiełka mineralnego, które jest niezwykle odporne na każdego rodzaju zadrapania oraz uszkodzenia pozostając przy tym bardzo przejrzyste.  Poniżej przedstawiamy równie ważne informacje dotyczące DKNY NY 4332

Waga:
109.00 g

Szerokość:
36 mm

Grubość:
11 mm

Maksymalny obwód zegarka:
20.0 cm

Szerokość paska/bransolety przy kopercie:
21 mm

 

Zdjęcie: www.5lux.com

Możliwość komentowania DKNY NY4332- Zegarek dla eleganckiej kobiety została wyłączona

versace-bright-crystal

Tagi: , , ,

Versace Bright Crystal

Dodane 12 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

versace-bright-crystalVersace już od wielu lat jest powiązany z czymś więcej niż tylko moda. Bardzo dużo produktów noszących dumnie imię tej marki jest kosmetykami bądź perfumami. Jednym z najpopularniejszych zapachów, który jest wybierany przez ogromną ilość klientek jest lekki zapach Versace Bright Crystal. Decydując się na zakup perfum tak renomowanej marki musimy się liczyć z wydatkami sięgającymi około 170 zł za małą buteleczkę. Perfum ten jest przeznaczony zarówno dla dojrzałych kobiet jak i młodych dziewczyn. Charakteryzuje się bardzo delikatnym i świeżym zapachem.

Nuta zapachowa tych perfum to:

  • Ambra
  • Granat
  • Kwiat lotosu
  • Magnolia
  • Peonia
  • Piwonia

 

Zdjęcie: creditworksusa.com

Możliwość komentowania Versace Bright Crystal została wyłączona

cute_spring_shoes

Tagi: , , , ,

Pastelowa moda

Dodane 12 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

cute_spring_shoesWiększość z nas jest już przyzwyczajona, że wraz z przyjściem nowej pory roku wkraczają nowe trendy, przede wszystkim w przypadku kobiecej mody. Wiosna przyniosła nam nowy hit jeżeli chodzi o damskie buty. Bardzo popularne stają się pastelowe kolory, których nazwy dla większości mężczyzn są wielką zagadką.

W sklepach odnajdziemy teraz szpilki w kolorach takich jak:

  • bananowo żółty
  • łososiowy,
  • miętowy,
  • liliowy,
  • seledynowy.

Największym problemem będzie zatem prawidłowe dopasowanie naszych nowych butów do posiadanej już przez nas garderoby. Nasuwa się więc pytanie jak wiele kobiet zdecyduje się na szpilki w nie do końca praktycznych kolorach? Odpowiedz na to pytanie poznamy już wkrótce podczas spacerów!

 

 

Zdjęcie: kellygolightly.com

Możliwość komentowania Pastelowa moda została wyłączona

N_D5100_18-105_01

Tagi: , , , ,

Nikon D5100 + 18-105 mm

Dodane 12 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

Bez problemu możemy zauważyć coraz większą ilość pasjonatów fotografii. Popularność fotografii została spowodowana nie tylko przez sieci społecznościowe, ale również przez łatwy dostęp do bardzo dobrego sprzętu fotograficznego.

 

N_D5100_18-105_01

Przykładem może być  Nikon D5100 + 18-105 mm, który pomimo nie małej ceny posiada duże grono fanów. Jest to zawansowana lustrzanka cyfrowa, która pozwala na zrobienie niepowtarzalnych zdjęć. Charakteryzuje się ruchomym wyświetlaczem umożliwiającym na fotografowanie pod różnym kątem. Bardzo chwalonym przez licznych użytkowników mechanizmów jest EXPEED 2, który optymalizuje działanie aparatu co pozwala na uzyskanie wysokiej jakości zdjęć.

Zalety:

  • krótki czas reakcji
  • odwzorowanie koloru
  • dobra matryca
  • odchylany wyświetlacz

Wady:

  • aparat mało poręczny
  • autofokus obiektywu
  • nieprawidłowo rozmieszczone przyciski
  • brak pomiaru światła

 

Zdjęcie: shop.fotopartner.de

Możliwość komentowania Nikon D5100 + 18-105 mm została wyłączona

11

Tagi: , , , ,

Sokowirówka Philips HR 1861/00

Dodane 12 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

Wraz ze zbliżającym się latem coraz więcej osób zastanawia się nad kupnem sokowirówki, która dostarczy nam świeżych soków bogatych w wiele witamin. Jedną z propozycji jest sokowirówka Philips HR 1861/00. Cena takie sprzętu nie jest niska, bo musimy na niego wydać około 450 zł jednak warto wziąć pod uwagę długą gwarancje producenta.

11

Sokowirówka wyposażona jest w pojemnik na miąższ, który może pomieścić nawet dwa litry oraz ułatwiający przygotowanie pysznego soku separator piany.

Zalety:

  • bardzo mocny silnik
  • dobra tarka i filtr
  • prosta obsługa

Wady:

  • czasami się zatyka
  • hałasuje
  • zajmuje dużo miejsca

 

 

Zdjęcie: www.ceneo.pl

Możliwość komentowania Sokowirówka Philips HR 1861/00 została wyłączona

Zielona herbata – dla kogo?

Tagi: , , ,

Zielona herbata – dla kogo?

Dodane 06 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

Dla wszystkich! Kto raz spróbuje, ten zamieni tradycyjną, czarną herbatę właśnie na zieloną. Nie chodzi tylko o smak i niesamowity aromat. Czytaj Więcej

Żadnych Komentarzy

Eveline 8w1 – czy na pewno paznokcie to lubią?

Tagi: , , , , ,

Eveline 8w1 – czy na pewno paznokcie to lubią?

Dodane 06 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

W każdej drogerii, gdy spytamy o najlepszy produkt dla naszych paznokci, jednogłośnie usłyszymy odpowiedź „odżywka Eveline 8w1”.

Czytaj Więcej

Żadnych Komentarzy

Seboradin – skuteczny w walce w łupieżem?

Tagi: , , , , ,

Seboradin – skuteczny w walce w łupieżem?

Dodane 06 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

Wiele osób, zwłaszcza mężczyzn zmaga się problemami skóry głowy. Najbardziej dokuczliwy jest jednak łupież. U pań babkazazwyczaj występuje łupież tłusty, a u Panów suchy. Jak go zwalczyć? Produktów jest cała gama, jednak jest na to skuteczny sposób.  Firma Inter-Fragrances opracowała specjalny szampon na bazie tymolu, który eliminuje ten problem i skutecznie przeciwdziała jego powstawaniu. Jak powszechnie wiadomo, łupież spowodowany jest obecnością grzyba pstrego. Jego eliminacja jednak przypomina walkę z wiatrakami. Wysyp grzyba jest najczęstszy wiosną i jesienią, dlatego wtedy zazwyczaj osoby borykające się z tym problemem odczuwają go najintensywniej. Szampon Seboradin na bazie tymolu w naturalny sposób zwalcza łupież i zapobiega jego nawrotom. Polecam!

Żadnych Komentarzy

Produkty typu „light” – czy na pewno zdrowe?

Tagi: , , , ,

Produkty typu „light” – czy na pewno zdrowe?

Dodane 06 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

Wiele osób przechodząc na dietę decyduje się na zamianę produktów pełnowartościowych na tzw. „light”. O co tu chodzi? Czym różnią się od tradycyjnej żywności? Otóż odpowiedź jest prosta.

Artykuły żywnościowe „light” otrzymuje się przez obniżenie podstawowych składników odżywczych, aby dostarczały mniej wartości energetycznej. Tym samym:

  • tłuszcze podstawowe – zamieniane są na niskotłuszczowe składniki, czeko
  • cukier – zamieniany jest na słodzik,
  • mleko – staje się mlekiem odtłuszczonym,
  • stosowanie emuglatorów.

Jednak żołądka nie oszukamy. Przez to, że dostarczamy mniej wartości odżywczej, nasz organizm domaga się więcej i tym samym możemy zjeść więcej niż w przypadku normalnych produktów. I nasza dieta cud upadła. Podsumowując: nie warto!

Żadnych Komentarzy

Regenerum do rzęs i brwi – wyprze sztuczne rzęsy?

Tagi: , , , , , ,

Regenerum do rzęs i brwi – wyprze sztuczne rzęsy?

Dodane 06 kwietnia 2014 przez Redaktor

Facebooktwitterlinkedin

Hitem ostatnich tygodni stał się kolejny produkt marki Regenerum. Tym razem przy produktach do pielęgnacji: rąk, stóp, paznokci i ust, na sklepowych półkach znajdziemy również preparat do rzęs. Zadowolone z wcześniejszych specyfików klientki bez zastanowienia kupują owe cudo. Czy to działa? Producent obiecuję niebywałe efekty. Jednak czy dotychczasowe zadowolenie wynika z zaufania marce, czy faktycznych rezultatów? Sprawdźmy skład:

  • ekstrakt ze świetlika – jak wiadomo działa kojąco na podrażnienia w okolicach oczu;oko
  • lipooligopeptydy – ich właściwości lipofilowe odpowiadają za wnikanie w strukturę włosa i produkcję keratyny, która jest głównym budulcem włosów i rzęs. Pozwala to na stymulację do wzrostu oraz zagęszczenie i podgrubienie struktury;
  • kom­pleks matry­kiny i pro­wi­ta­miny B5 – sty­mu­luje pro­li­fe­ra­cję kera­no­cy­tów w obrę­bie cebu­lek rzęs oraz zapew­nia opty­malne ich zako­twi­cze­nie w skó­rze poprzez sty­mu­lo­wa­nie i orga­ni­za­cję czą­ste­czek adhe­zyj­nych. Dzięki temu inten­syw­nie wydłuża rzęsy oraz działa wzmac­nia­jąco, ogra­ni­cza­jąc ich wypadanie;
  • żel z alo­esu i wita­mina E – nawil­żają, uela­stycz­niają i dogłęb­nie wzmac­niają rzęsy. Ponadto wywie­rają pozy­tywny wpływ na skórę, w któ­rej zako­twi­czone są rzęsy, dzia­ła­jąc rege­ne­ru­jąco i kojąco.

Produkt prezentuje się zachęcająco. Dodatkowo jest bardzo łatwy w aplikacji. Serum składa się z dwóch części z jednej strony zakończony jest eyelinerem, a z drugiem maskarą. Już jesteście chętni? Polecam wypróbować!

Żadnych Komentarzy

Advertise Here

Advertise Here

O Nas:

Recenzjeproduktow.pl to nowoczesny portal, który prezentuje wszystkie produkty jaki można kupić w Polskich sklepach. Kupujemy, testujemy a następnie publikujemy recenzję wraz z opiniami testującego oraz wyszczególnieniem wad oraz zalet. Zasada jest prosta - dosyć bubli oraz naciągania klientów na niepotrzebne produkty. U nas otrzymasz informacje o produkcie bez lokowania produktu i nieuczciwych praktyka marketingowych. Jesteśmy po to aby każdy mógł wydać swoje pieniądze w jak najrozsądniejszy sposób.



Dla prawników:


Najlepsze polskie drewno

Polecamy

Cena sadzonek truskawek